ALTIN 2.445,80
DOLAR 32,5709
EURO 34,9658
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Yazın saç bakımı nasıl olmalı?

16.11.2020
763
A+
A-

Deniz, klor, güneş saçların cansız ve mat görünmesine neden olur. Bu durumu önlemek için yaz aylarında saçınıza ekstra bakım yapmalısınız. Sizlere yazın saç bakımı hakkında faydalı bilgiler sunuyoruz.

Epidermis Lazer Epilasyon
Yazın saç bakımı nasıl olmalı?

Yazın saçlar, hiç olmadığı kadar yıpranır. Deniz, klor, güneş saçların cansız ve mat görünmesine neden olur. Bu durumu önlemek için yaz aylarında saçınıza ekstra bakım yapmalısınız. En yakın arkadaşınız Yüksek Topuklar olarak, sizlere yazın saç bakımı hakkında faydalı bilgiler sunuyoruz.

Güneşte fazla kalmak, cilde ve saçlara zarar verir. Güneşe deniz tuzu, klor ve sıcak hava da eklenince saçlar çok çabuk yıpranır. Peki, yazın saçların sağlığını korumak için ne yapmak gerekir? Sizlere sunduğumuz bakım önerileriyle yaz aylarında saçınızın yıpranmasını önleyebilir, her daim sağlıklı ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Saçlarınızı güneşten koruyun

Sabah kalkar kalkmaz saçlarınıza güneş koruyucu bir ürün kullanmalısınız. Denize gitmeseniz bile saçlarınız gün içinde güneş ışınlarına maruz kalır. Bu da, saçlarınızı yıpratır.

Doğal yağlardan faydalanın

Yazın plajda, havuzda saçlarınızın ışıltısını ve sağlığını korumak istiyorsanız, saç bakım yağlarından faydalanabilirsiniz. Bu yağları, sprey bir şişede karıştırıp yanınıza alın ve gün içinde saçlarınıza uygulayın.

En etkili 8 saç bakım yağını öğrenmek için tıklayın!

Saçlarınızı onarın

Plajdan döner dönmez saçlarınızı klordan ve tuzdan arındırmalısınız. Saçlarınızı yıkadıktan sonra onarıcı bakım ürünleriyle veya doğal maskelerle saça ihtiyacı olan nemi geri kazandırabilirsiniz.

Saçların kırılmasını önleyin

Saç uçlarında meydana gelen kırıklar, saçları sağlıksız ve güçsüz gösterir. Saçlarınızı ıslakken taramamaya ve lastik tokayla toplamamaya özen gösterin. Çünkü, ıslak saç daha hassastır. Kırılmaları önlemek için saç uçlarına kırık önleyici bakım kremlerinden ve doğal yağlardan faydalanabilirsiniz.

Yazın saç bakımı nasıl olmalı öğrendiniz. Aşağıdaki konu başlıkları da ilginizi çekebilir:

Kuru saçlar nasıl nemlendirilir?

Saç dökülmesine karşı etkili çözümler

Evde doğal saç bakımı için öneriler

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.