ALTIN 2.439,26
DOLAR 32,4642
EURO 34,8748
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Değerli yağlarla elleriniz yumuşacık olacak!

16.11.2020
1.105
A+
A-

Değerli yağlarla elleriniz yumuşacık olacak!;Elleriniz sürekli kuruyor ve çatlıyor mu? Size, güzel bir çözüm önerimiz var: Değerli yağlar içeren el bakım kremi kullanabilirsiniz! Elleriniz mis gibi

Epidermis Lazer Epilasyon
Değerli yağlarla elleriniz yumuşacık olacak!

Elleriniz sürekli kuruyor ve çatlıyor mu? Size, güzel bir çözüm önerimiz var: Değerli yağlar içeren el bakım kremi kullanabilirsiniz! Elleriniz mis gibi kokarken yumuşacık olacak, ipeksi dokunuşu her an hissedeceksiniz.

NIVEA Değerli Yağ İçeren Serisi’ne yepyeni iki yeni üye katıldı; Vanilya & Badem Yağı El Kremi ve Kiraz Çiçeği & Jojoba Yağı El Kremi. Badem ve jojoba yağı gibi değerli yağlarla harmanlanan Yeni NIVEA Değerli Yağ İçeren El Kremleri, içeriğindeki vanilya ve kiraz çiçeği gibi yeni ve eşsiz kokularıyla, el bakımında keyifli bir deneyim sunuyor. Yeni NIVEA Vanilya & Badem Yağı El Kremi ve Yeni NIVEA Kiraz Çiçeği & Jojoba Yağı El Kremi, parabensiz formülüyle elde yağlı bir his bırakmadan hızlıca emiliyor ve 24 saat süren koruyucu bir bakım sağlıyor.

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Yeni NIVEA Vanilya & Badem Yağı El Kremi

Binlerce yıldır kadınların vazgeçilmez bakım yağlarından biri olan badem yağı, içerdiği yüksek miktarda A ve K vitaminiyle de oldukça değerlidir. Değerli badem yağının nazik vanilya kokusuyla harmanlandığı Yeni NIVEA Vanilya & Badem Yağı El Kremi, hızlı emilen formülüyle ellerde yağlı his bırakmadan gün boyu yumuşaklık ve bakım sağlar.

 

Kiraz Çiçeği & Jojoba Yağı El Kremi.

Çeşitli antioksidanlar açısından zengin jojoba yağı ve narin kiraz çiçeğinin ferahlatıcı kokusuyla harmanlanan Yeni NIVEA Kiraz Çiçeği & Jojoba Yağı El Kremi, hızlı emilen formülüyle yağlı his bırakmadan gün boyu ellerde dayanılmaz bir yumuşaklık sağlar.

75 ml Kremler Tavsiye Edilen Raf Fiyatı: 14,90 TL

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.