ALTIN 2.324,05
DOLAR 32,4494
EURO 35,0400
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Siyah noktalar için 5 garantili yöntem

17.11.2020
962
A+
A-

Siyah noktalar için 5 garantili yöntem;Burun, alın ve çene yüzeyindeki siyah noktalar için 5 farklı çözüm yöntemi sunuyoruz. Yüksek Topuklar ekibi olarak sizlere sunduğumuz yöntemlerin

Epidermis Lazer Epilasyon
Siyah noktalar için 5 garantili yöntem

Burun, alın ve çene yüzeyindeki siyah noktalar için 5 farklı çözüm yöntemi sunuyoruz. Yüksek Topuklar ekibi olarak sizlere sunduğumuz yöntemlerin arasından size uygun olanı seçin ve güzelliğinizi gölgeleyen siyah noktalardan kurtulun! 

Evde siyah noktalardan kurtulmaya yönelik önerdiğimiz yöntemler, hem ciltteki kan dolaşımını hızlandırmaya, siyah noktalardan arındırmaya, cildin nem dengesini korumaya yarayacak, hem de sarkma ve kırışıklıklara karşı sizi koruyacaktır.

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Siyah noktalar için şeker peelingi

Şeker ile hazırladığınız doğal peeling, yeni cilt hücrelerinin üretimini artırır ve ölü hücreleri cildinizden daha çabuk atar. Şeker peelingi sayesinde, cildiniz parlar ve pürüzsüzleşir. Cildin yanı sıra, dudağınıza, dirseklerinize ve topuklarınıza da uygulayabilirsiniz.

Malzemeler;

  • 1,5 yemek kaşığı esmer şeker
  • 2-3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

Uygulanışı;

Zeytinyağı ve esmer şekeri karıştırın. Temiz cilde, parmak uçlarınızla çok bastırmadan dairesel hareketlerle uygulayın. Daha sonra ılık suyla yüzünüzü durulayın. Cildiniz çok kuruysa kuruladıktan sonra nemlendirici kullanabilirsiniz. Yağlı bir cilde sahipseniz, peelingin içerisinde bulunan zeytinyağı yeterli olacaktır. Bu karışımı, göz çevresi dışında vücudunuzun diğer bölgeleri için de kullanabilirsiniz.

Siyah noktalara kesin çözüm: Türk kahvesi

Türk kahvesinin kendisi gibi telvesi de faydalıdır. İçtiğiniz Türk kahvesinin dibinde kalan telveyi yüzünüze masaj yaparak sürüp kuruyana kadar bekletin. Sonra da ılık suyla yıkayarak durulayın. Cildinizde peeling etkisi yaratarak pırıl pırıl bir görünüm sağlayacaktır.

Siyah noktalar için zeytinyağı maskesi

1 ölçek kuru Türk kahvesiyle 1 ölçek zeytinyağı karıştırılarak yüzünüze masaj yaparak sürün ve birkaç dakika bekledikten sonra yıkayın. Bu şekilde hem cildinizdeki siyah noktalardan kurtulur hem de cildinizin nem dengesini korumuş olursunuz.Dilerseniz zeytinyağına bir miktar tuz karıştırarak da cildinize peeling yapabilirsiniz.

Siyah noktalara mısır unu maskesi

Mısır unu ile peeling yaparak cildinizdeki ölü derilerden ve siyah noktalardan kurtulmanız mümkün. Düzenli olarak uyguladığınızda cildinizin kaybettiği elastikiyetini geri kazandırarak yaşlanmayı da geciktirebilirsiniz. 

Malzemeler;

  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Rendelenmiş 1 limon kabuğu
  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • Uygulanışı;

Tüm malzemeleri bir kasede güzelce karıştırın, yüzünüze sürüp yaklaşık 15 dakika bekletin. Daha sonra ılık su ile durulayın.

Yumurta akı maskesi ile siyah nokta temizleme

Hemen her evde bulunan malzemelerle hazırlanan yumurta akı maskesi hem çok hesaplı hem de cilt bakımında oldukça etkili.

Malzemeler;

  • 1 yumurta
  • Kağıt havlu
  • 2 kase
  • 1 çatal
  • 1 fırça

Uygulanışı;

Yumurtayı kırın. Sarısını ve akını ayırarak farklı kaselere koyun. Yumurtanın akını çatalla köpürene kadar çırpın. Çırptığınız yumurta akını fırça yardımıyla temiz ve kuru cildinize sürün. Sürdükten hemen sonra kağıt havluyu tüm yüze yapıştırın.Yumurta akından bir kat daha uygulayın ve kurumaya bırakın. Yaklaşık 20 sonra, kağıt havlunun sertleştiğini göreceksiniz. Kağıt havlunun uçlarını çenenizin altından tutarak yukarı doğru hızlıca çekin. Cildinizi ılık suyla durulayın.

Siyah noktalar için garantili yöntemleri öğrendiniz. Aşağıdaki konu başlıkları da ilginizi çekebilir:

Sivilceler için evde çözüm önerileri

Doğal yüz temizleme yöntemleri

Gözenek sıkılaştırıcı garantili yöntemler

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.