ALTIN 2.302,59
DOLAR 32,3119
EURO 35,1160
BIST 9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Siyah nokta giderici 3 doğal maske tarifi

16.11.2020
891
A+
A-

Siyah nokta giderici maske tarifleri, evde siyah nokta temizliği, doğal siyah nokta giderici maskeler, evde cilt bakım maskeleri

Epidermis Lazer Epilasyon
Siyah nokta giderici 3 doğal maske tarifi

Burun, çene, alın gibi bölgelerde siyah nokta sorunu yaşıyorsanız; size yardımcı olacak önerilerimiz var! Siyah nokta giderici maske tariflerini tek tek denedik; ‘Yüksek Topuklar’ ekibi olarak işe yarar yöntemleri sizinle paylaşıyoruz.

Yoğurtlu siyah nokta giderici maske tarifi

En kolay ve en işe yarar tarifle başlıyoruz! Öncelikle yüzünüzü makyaj ve kirden arındırın. Bir yemek kaşığı yoğurdun içine yarım limon suyunu ekleyip karıştırın. Özellikle siyah nokta olan bölgelere maskeyi sürün. Kuruyana kadar bekleyin, ılık suyla durulayın.

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Birer gün arayla yoğurtlu maskeyi yapabilirsiniz. Yoğurdun içindeki probiyotik bakteriler, cildinizin daha canlı ve parlak olmasını sağlayacaktır.

Maden suyuyla siyah nokta giderici maske tarifi

İşte, kolay bir tarif daha: Maden suyuyla siyah nokta giderici maske! Uygulamak son derece basit ve gerçekten ekonomik bir yöntem… Özellikle, banyodan sonra yaparsanız çok daha fazla fayda göreceksiniz.

Doğal maden suyunu bir parça pamuğun üzerine alın. Siyah nokta olan bölgeleri sabah akşam sürün. 7 gün düzenli uygulama sonucu hem siyah noktalar temizlenecek hem cilt gözenekleri sıkılaşacaktır.

Türk kahvesiyle siyah nokta temizleme maskesi

Türk kahvesi içtikten sonra fincanın dibinde kalan telveyi artık atmayacaksınız! Çünkü, cilt yüzeyindeki ölü derileri temizleyip siyah noktaları gideriyor. Kahve telvesini tek başına kullanabileceğiniz gibi birkaç damla üzüm sirkesi veya limon suyu ilave edebilirsiniz.

Bir fincan Türk kahvesinin telvesini küçük bir kaseye alın. İçine bir tatlı kaşığı oda sıcaklığında su ve isteğe göre birkaç damla üzüm sirkesi veya limon suyu ekleyin. Siyah nokta olan bölgelere, hassas hareketlerle masaj yaparak sürün. Ilık suyla durulayın.

Haftada iki veya üç kez Türk kahvesiyle siyah nokta giderici maskeyi yapabilirsiniz. Unutmadan, kahvedeki doğal yağ sayesinde cildiniz nemlenip daha parlak olacaktır.

Siyah nokta giderici doğal yöntemler:

Siyah noktaları temizlemek ve oluşmasını önlemek için günlük bazı uygulamalar yapabilirsiniz.

  1. Cilt türünüze uygun bir ürünle cildinizi sabah akşam temizleyin.
  2. Ağır makyaj yapmayın, özellikle yaz günlerinde fondöten kullanmaktan kaçının.
  3. Cildinizi içeriden nemlendirmek ve temizlemek için günde 3 litre su tüketin.
  4. Çok yorgun olsanız bile makyaj temizlemeden uyumayın. Aksi halde gözenekler tıkanır, cilt sağlığı bozulur ve siyah nokta oluşur.

duzsac

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.