ALTIN 2.325,33
DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Sivilceler için evde çözüm önerileri

17.11.2020
1.068
A+
A-

Sivilceler için evde çözüm önerileri;Sivilce için evde çözüm önerileri arıyorsanız bu haberimiz tam size göre! Stres, sağlıksız beslenme ve yanlış cilt ürünleri kullanmaktan meydana gelen

Epidermis Lazer Epilasyon
Sivilceler için evde çözüm önerileri

Sivilce için evde çözüm önerileri arıyorsanız bu haberimiz tam size göre! Stres, sağlıksız beslenme ve yanlış cilt ürünleri kullanmaktan meydana gelen sivilceler, kimi zamanda hormonal bir bozukluktan dolayı çıkabilir. Yüksek Topuklar ekibi olarak sizlere sivilceler için doğal yöntemler sunuyoruz. geçiren ve sivilceleri geçiren tariflerini sizler için yazdık.

Sivilce maskeleri düzenli uygulandıkları takdirde pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. Sivilcelere kesin çözümler için haberimizi okumaya devam edin!

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Ballı tarçınlı sivilce maskesi

Malzemeler;

  • 3 yemek kaşığı süzme bal
  • 3 yemek kaşığı tarçın

Malzemeleri karıştırın ve uyumadan 20 dakika önce yüzünüze sürün. Bu maskeyi sabaha kadar cildinizde tuttuktan sonra ılık su ile durulayın. Sivilcelere neden olan toksinleri cildinizden arındıran bu maske ile kısa sürede sivilce probleminden kurtulacaksınız.

Sivilce ve siyah noktalara kesin çözüm

Malzemeler;

  • 1 çay kaşığı kastil sabunu
  • 1 damla çay ağacı ya da kekik yağı

Siyah noktalar zamanla sivilcelere dönüşür bu yüzden sivilceleri önlemek istiyorsanız, siyah noktalara çözüm bulmalısınız. Bu karışımla cildinizi her gün düzenli olarak silin ve siyah nokta probleminden kurtulun!

Sivilce geçiren doğal maske

1 tatlı kaşığı yoğurda 10 damla limon sıkın ve yüzünüze sürün. 2 saat bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi haftada 2 kez tekrar edin.

Sivilceler için C vitamini

1 adet rendelenmiş portakal kabuğunu ezin ve sivilcelerin üzerine sürün. Bu işlemi her gün yaparsanız sivilcelerin ortadan kalktığını göreceksiniz.

Sivilce tedavisi için doğal tonik

Eşit miktarda limon suyunu ve gül suyunu karıştırın. Bu karışımla her gün cildinizi silin. Sivilcelerin kısa sürede yok olduğunu göreceksiniz.

Sivilceleri geçiren maske

Olgun bir domatesi püre haline getirin ve her gün sivilcelerin üzerine sürün. 1 saat sonra ılık su ile yıkayın. Böylece hem gözenekleriniz küçülecek hem de sivilceler geçecek.

Sivilceleri kurutan sirkeli maske

1 kaşık elma sirkesine biraz tuz atarak maske kıvamına getirin ve sivilcelerin üzerine uygulayın. Yarım saat sonra ılık su ile yıkayın.

Sivilceler için salatalık maskesi

Salatalığı püre haline getirin ve suyunu sıktıktan sonra cildinize sürün. Bu bakımı her gün yaparsanız gözeneklerin küçüldüğünü ve cildinizde sivilce kalmadığını göreceksiniz.

Sivilceler için evde çözüm önerilerimizi öğrendiniz. Eğer sivilceleriniz bu önerileri uygulamanıza rağmen geçmiyorsa, bir cilt bakım uzmanına görünmenizi tavsiye ederiz. Sivilceleriniz, hormonal bir bozukluktan dolayı çıkıyor olabilir.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.