ALTIN 2.302,59
DOLAR 32,3119
EURO 35,1160
BIST 9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Mezuniyetten önce bakım töreni

16.11.2020
940
A+
A-

Mezuniyet balosunda sürekli göz önünde olacak elleriniz, açık ayakkabıları dolduracak ayaklarınızın bakımını yapmaya başladınız mı? El ve ayak bakımı için etkili ve pratik yöntemler.

Epidermis Lazer Epilasyon
Mezuniyetten önce bakım töreni

Mezuniyet balolarına az kaldı! Bütün hazırlıklarınız tamam mı? Peki, sürekli göz önünde olacak elleriniz, açık ayakkabıları dolduracak ayaklarınızın bakımını yapmaya başladınız mı? O gece tepeden tırnağa kusursuz görünmek istiyorsanız el ve ayak bakımınızı da ihmal etmemelisiniz. El ve ayak bakımınıza şimdiden başlayabilirsiniz. Üstelik bakım yaparken çok fazla vakit ayırmanızda gerekmiyor; çünkü Yüksek Topuklar size en etkili ve pratik yöntemleri sunuyor!

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Shea ve argan yağı içeren nemlendirici

El ve ayaklarınızın aşırı kuruluğundan şikayet ediyorsanız; o zaman size mucize gibi bir çözüm sunuyoruz. Shea ve argan yağı içeren nemlendirici kremler hem ellerinizin hem de ayaklarınızın ihtiyacı olan nemi fazlasıyla sağlayacaktır.

Oje bazı kullanın!

Birçok kişinin beklide bilmediği ya da kullanmayı tercih etmediği oje bazları, tırnakları fazlasıyla korur. Sürekli oje kullanan biriyseniz, oje bazlarını denemenizi tavsiye ederiz. Oje bazları ayrıca, tırnaklarınızın sağlıklı bir şekilde uzamasını ve parlamasını da sağlar.

 

 

El ve ayaklara peeling

Cilt bakımınızda peeling uygulaması yapıyorsunuz; peki el ve ayaklarınız için de yapmaya ne dersiniz? El ve ayaklarınıza bugünden başlayarak, düzenli aralıklarla peeling yapabilirsiniz. Bu sayede el ve ayaklarınızda pürüzler varsa onları gidermiş, daha yumuşak ve bakımlı görünmelerini sağlamış olursunuz.

Ponza taşıyla yumuşacık topuklar

Her banyoda değil, sadece birkaç haftada bir topuklarınızı ponza taşıyla ovarak yumuşacık olmalarını sağlayabilirsiniz. Unutmayın! Mezuniyet gecesinde çok şık ayakkabılar ayaklarınızı süsleyecek. Ponza taşı kullanmak istemiyorsanız, ayak törpülerinden de faydalanabilirsiniz. Tabii her seferinde bu işlemden sonra ayaklarınızı nemlendirmeyi de unutmamalısınız!

Su içmeye ne dersiniz?

Gün içerisinde mutlaka, en az 2 litre su içmelisiniz. Çünkü su, bütün vücudunuzu etkiler. Esneklik ve nemlilik kazanmasını sağlar. El ve ayak sağlığınız için de su çok önemlidir. Ayrıca mezuniyet gecenize kadar düzenli olarak su tüketirseniz, vücudunuzda varsa toksinlerden kurtulabilirsiniz.

Yüksek Topuklar öneriyor:

Hemen kilo verdirecek zayıflama yöntemleri

Daha zayıf görünmek için süper tüyolar

Doğruluğu kanıtlanmış güzellik efsaneleri

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.