ALTIN 2.422,43
DOLAR 32,5347
EURO 34,8622
BIST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Kadınlarda saç dökülmesi için 4 etkili çözüm

16.11.2020
751
A+
A-

Kadınlarda saç dökülmesi için pratik ve işe yarar çözüm önerilerimiz var. Kadınlarda saç dökülmesine ne iyi gelir? Saçlarınızı gürleştirip dökülmesini önleyecek yöntemleri anlatıyoruz.

Epidermis Lazer Epilasyon
Kadınlarda saç dökülmesi için 4 etkili çözüm

Kadınlarda saç dökülmesi için pratik ve işe yarar çözüm önerilerimiz var. Saçlarınızı içeriden ve dışarıdan besleyerek 4 hafta gibi kısa bir sürede yeni saçlarınızın çıktığına şahit olacaksınız! Kadınlarda saç dökülmesine ne iyi gelir? Hazırsanız, saçlarınızı gürleştirip dökülmesini önleyecek yöntemleri anlatmaya başlıyoruz…

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Saç dökülmesine çözüm ve hızlı saç uzatmayı sağlamak için hemen etki gösteren maya maskesini öneriyoruz. Yaş veya kuru maya kullanılarak yapılan bu maske sayesinde, daha ilk kullanımdan itibaren saç dökülmesi azalacaktır. Çünkü mayanın içindeki protein ve faydalı özler saçları besler, köklerini kuvvetlendirir.

Saç dökülmesi için maya maskesi

Maya maskesi yapmak oldukça kolaydır: 1 paket yaş mayayı 1 çay bardağı ılık suyla eritip saç diplerinize masaj yaparak sürün. Bone veya streç film sarıp 1 saat bekletin. Saç türünüze uygun şampuanla yıkayın.

Haftada 2 kez maya maskesi yapmanızı öneriyoruz. Bunun için telefonunuza alarm kurabilirsiniz, böylece hiç unutmadan düzenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Kadınlarda saç dökülmesine ne iyi gelir?

Saç köklerin içeriden beslenmesi için A vitamini ve beta-karoten içeren besinler tüketmeniz gerekir. Neden mi? Bu vitaminler, saçların yeniden çıkması, gürleşmesi ve köklerin kuvvetlenmesi için etkilidir. Hangi yiyecekler saç dökülmesine iyi gelir, merak ediyorsunuz; biz de hemen açıklıyoruz.

Saç dökülmesine iyi gelen yiyecekler

  • Havuç
  • Kuru veya taze kayısı
  • Bal kabağı
  • Sarı dolmalık biber
  • Yumurta
  • Ceviz
  • Pancar
  • Kavun
  • Pırasa
  • Yoğurt
  • Peynir
  • Ciğer
  • Sığır eti
  • Fasulye

Kadınlarda saç dökülmesi nasıl önlenir?

Yukarıda saydığımız bu besinlerden en az birkaç tanesini her gün yediğinizden emin olmalısınız. Örneğin, hem saç çıkartan hem kilo verdiren ceviz suyunu her sabah içebilirsiniz. Kahvaltılarda yumurta, peynir yiyebilirsiniz. Ana öğünlerinizde bol havuç rendelediğiniz salatalar yiyip saç dökülmesini önleyebilirsiniz.

Saç dökülmesini önlemek ve gürleşmesini sağlamak için her gün en az 15 dakika açık havada oksijen alması gerekir. Telefonunuza sevdiğiniz müzikleri yükleyin, 15 dakika açık havada yürüyün. Hem saçlarınız gürleşsin hem formunuzu koruyun.

Ayrıca, suyun içindeki oksijen de saçları beslemeye yardımcıdır. Günde 15 bardak su içerek, saçlarınızın kuvvetlendiğini göreceksiniz.

Evet, kadınlarda saç dökülmesi için bu etkili yöntemleri en az 4 hafta boyunca düzenli uyguladığınızda mucizevi sonuçlar alacaksınız. Saç bakımı hakkında diğer yazılarımızı okuyun:

Saç bakımı için maya maskeleri

Saçlara hacim vermenin pratik yolları

En etkili saç bakım yağları

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.