ALTIN 2.326,12
DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Genital bölge kararması için kesin çözümler

16.11.2020
879
A+
A-

Kadınların en sık yaşadığı sorunlardan biri genital bölgede kararmadır. Sizlere, genital bölge kararması için kesin çözümler sunuyoruz. Bitkisel çözümlerle genital bölge kararmasını giderebilirsiniz.

Epidermis Lazer Epilasyon
Genital bölge kararması için kesin çözümler

Genital bölgede kararma, kadınların en sık yaşadığı sorunlardan biridir. Jilet, ağda kullanımı, hamilelik dönemi ve yaşın ilerlemesi vajinada kararmaya neden olabilir. Ancak, vajinada meydana gelen kararmaları doğal ve sağlıklı yöntemlerle gidermeniz mümkün. En yakın arkadaşınız “Yüksek Topuklar” olarak sizlere, genital bölge kararması için kesin çözümler sunuyoruz.

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Genital bölge beyazlatması için en sağlıklısı doğal yöntemlerden faydalanmaktır. Uzmanlar da bu sorunu gidermek için öncelikle bitkisel çözümleri denemenizi önermektedir. Sizlerle paylaştığımız doğal tarifileri her gün veya gün aşırı uygulayın ve mucize değişimi görün.

Genital bölge beyazlatma kürü

1 kahve fincanı doğal elma suyu, yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, dolu bir yemek kaşığı vazelini karıştırın. Daha yoğun kıvamlı bir karışım isterseniz vazelin miktarını artırabilirsiniz. Karışımı elinizle genital bölgeye sürün. Vajinanız nemli veya ıslak olmamalıdır. Sürdüğünüz karışım tamamen kuruduktan sonra nemli bir bez veya kese yardımıyla temizleyin. İyice yıkayın. Son olarak bebek pudrası uygulayın.

Limon kürüyle vajina beyazlatma

Limon suyunu ipek kese yardımıyla genital bölgeye uygulayın. 3-4 dakika masaj yaparak renginin açılmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntemi, genital bölge istediğiniz beyazlığa gelene kadar her banyodan önce uygulayın.

Zeytinyağıyla ölü deriden kurtulun

Zeytinyağı, cildi ölü deriden arındırır ve yumuşacık yapar. Banyo girmeden hemen önce zeytinyağı ile genital bölgeye 3-4 dakika masaj yapabilirsiniz.

Renk açıcı zerdeçal maskesi

1 tatlı kaşığı toz zerdeçala yarım limon suyunu ekleyip iyice karıştırın. Karışım macun kıvamına geldikten sonra genital bölgeye sürüp 10 dakika bekletin. Ardından ılık suyla durulayın. Beyazlatıcı bu maskeden tam fayda görmek için haftada en az 3 gün uygulamalısınız.

Genital bölge kararması için yoğurt

1 yemek kaşığı yoğurt ve yarım limonun suyunu karıştırın. Genital bölgenizin kararan yerlerine uygulayın ve kurumasını bekleyin. Daha sonra durulayın ve bölgeye bebek pudrası dökün. Bu maskeyi her gün ya da gün aşırı yapabilirsiniz. Ayrıca sadece genital bölgeye değil, koltuk altına, dirseklere ve bacak arasına da uygulayabilirsiniz.

Genital bölge kararması için kesin çözümleri öğrendiniz. Genital enfeksiyon veya genital hassasiyetiniz varsa bitkisel çözümleri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız!

Yüksek Topuklar öneriyor:

Genital bölge temizliği nasıl yapılır?

Vajinada kaşıntı neden olur? 

Vajina hakkında bilinmeyen 7 gerçek

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.