ALTIN 2.417,33
DOLAR 32,5608
EURO 34,8287
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Bacaktaki batık lekeleri için doğal yöntemler

16.11.2020
1.443
A+
A-

Pek çok kadın, bacaklarda meydana gelen batık lekelerinden şikayetçidir. Batık lekeleri nasıl geçer? Batık lekelerine kesin çözümler Yüksek Topuklar’da!

Epidermis Lazer Epilasyon
Bacaktaki batık lekeleri için doğal yöntemler

Pek çok kadın, bacaklarda meydana gelen batık lekelerinden şikayetçidir. Yanlış ağda yapımı, epilatör kullanımı ve jilet batık ve batık lekelerine neden olabilir. Peki, batık lekeleri nasıl geçer? ‘Yüksek Topuklar’ ekibi olarak sizler için batık lekelerine kesin çözümleri araştırdık. Haberimizi okumaya devam edin, pürüzsüz bacaklara kavuşmanın yollarını öğrenin!

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Limonla batık lekelerinden kurtulun!

Malzemeler:

  • 1  çay bardağı limon suyu
  • 1 çay bardağı soda

Limonu ve sodayı bir kasede karıştırın ve banyo sonrası batık lekelerinin olduğu bölgeye sürün. Limon, bacaktaki batık lekelerini gideren etkili yöntemlerden biridir. Bu yöntemi düzenli olarak uyguladığınız takdirde, batık lekelerinden kurtulabilirsiniz.

Batık lekeleri için aspirin

  • 5 tane aspirin
  • 1.5 su bardağı su

Aspirin ve suyu karıştırın. Bu karışımı batık lekeleri yok olana kadar düzenli olarak sürebilirsiniz.

Leke tedavisi için karbonat

  • 2-3 yemek kaşığı kadar yoğurt
  • 1 yemek kaşığı karbonat

Yoğurt ve karbonatı bir kasede güzelce karıştırın. Karışımı bacaklarınıza masaj yaparak sürün. Yaklaşık 30 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Bu yöntemi, batık lekeleri kaybolana kadar uygulayabilirsiniz.

Şeker ile peeling yapın!

Bacaklarınızdaki ölü deriyi atmak için şeker ile peeling yapabilirsiniz. Bu sayede, batık lekelerinden de kurtulmuş olursunuz. Şeker ve limon suyunu karıştırarak bacaklarınıza haftada 2 veya 3 kez peeling yapın. Kese yapmak da batık lekelerini gidermek için etkili yöntemlerden biridir. Ölü deriyi atarak, leke oluşumunu önler. Yumuşak bir kese ile bacaklarınızı düzenli olarak keseleyebilirsiniz.

Doğal yağlardan faydalanın!

Batık lekelerinin oluşumunu önlemek veya gidermek için badem yağı, hint yağı, susam yağı gibi cildi nemlendiren yağlardan faydalanabilirsiniz. 

Bacaktaki batık lekeleri için kesin çözümleri okudunuz. Aşağıdaki konu başlıkları da ilginizi çekebilir:

Kadınlar için jilet kullanım rehberi

Koltuk altı beyazlatma için doğal yöntemler

Selülit giderici etkili yöntemler

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.